Despre noi

110021, Str. Bailor nr. 3
Pitesti, ARGES, ROMANIA
office@panterraoverland.ro

SC Panterra Overland SRL a fost infiintata in 2011 si am inceput activitatea in domeniul serviciilor de transport international de autoturisme noi si SH.

 

Firma noastra a cunoscut o ascensiune rapida si sigura, si in tot acest timp am dat dovada de: respect fata de clientii nostrii, atingerea standardelor de calitate maxima si consolidarea unei echipe de profesionisti care sa fie apti de a face fata oricarei provocari. Raspundem cu promptitudine oricarui client si oricarei situatii.

 

Oferim servicii de transport autoturisme pe rute in special internationale, oriunde in Europa. Transporturile se fac cu trailere specializate marca Mercedes Actros cu o capaciate de pana in 11 autovehicule. Transporturile se efectueaza la cererea clientilor sai, serviciile fiind onorate cu maxima rapiditate.

 

Clientii nostrii sunt marci de automobile importante pe plan international, dealerii de automobile noi si second hand, firme de licitatii auto dar si clienti persoane fizice. Pretul, promptitudinea, dar si seriozitatea ne-au permis ca de-a lungul timpului sa ne fidelizam clientii si sa marim numarul acestora permanent.

 

Pentru alte informatii si detalii privind transportul international de autovechicule sau pentru oferte existente, va rugam sa ne contactati completand formularul din pagina de contact sau la unul din numerele de telefon.